Emiel Akkermans

Test mee @Jimmy's

30-05-2017 19:30
30-05-2017

Dinsdag 30 mei: Hoe kunnen DO-ITT leden professionals motiveren en instrueren/tools geven om jongeren te gaan 'bevleugelen'?


Laat je verrassen en leuk als je een avond ontwikkelde tools mee wilt testen.

Voor: DO-ITT leden, jongeren en professionals in het werkveld!

Dinsdag 30 mei van 19.30-21.00

Aanmelden of een vraag? emielakkermans@gmail.com of 06-49929706


Het vraagstuk: Jongeren vanuit het DO-ITT team hebben de wens om ongeacht hun leef- en leer achtergrond geprikkeld te worden door verbinding met professionals en jongeren om buiten de gebaande paden leeravonturen te beleven. Zij willen al doende leren en nieuwe ervaringen op doen. Dit gaat momenteel niet zo makkelijk als ze zouden willen. 


We hebben al een aantal keer met Do-ITT leden gesproken en ook vanuit Jimmy's is er een jongere spontaan aan geschoven. We zijn samen met hen gaan brainstormen over oplossingen. Daar kwam de volgende wens uit: hoe kunnen Do-ITT leden professionals motiveren, inspireren en instrueren/tools geven om jongeren te gaan 'bevleugelen', zodat jongeren de kans hebben om hun talenten te ontwikkelen en te verbinden door de leef- en leerwerelden heen. Hier hebben we een aantal tools voor ontwikkeld. Wij zijn erg benieuwd of deze tools jullie aanspreken. 


Zie ook: 

http://www.iedertalenttelt.nl/broedplaats/21/zoek  

http://www.iedertalenttelt.nl/broedplaats/4/zoek

 

Tot dan!

Josse, Levi, Mycha, Mirjam, Maartje, Anne en Emiel!

Media van Agendapunt

Emiel Akkermans

2017-06-10 10:00:23 Beste DO-ITT leden en aangesloten professionals. Wat kunnen jullie trots zijn op de bijeenkomst. Mooie inzichten onststonden er en uitwisseling van ervaringen hebben we gezien. Wat ons in het bijzonder opvalt is dat iedereen die op welk moment ook ansluit, enthousiast wordt van waar de DO-ITT leden en mee bezig zijn. Nieuwsgierig geworden? Kom dan 29 juni eens in gesprek met DO-ITT leden en professionals tijdens het Sociale Innovatiefestival op de Allesbinder aan de Weurtseweg. van 14:00-16:00