Theaterproductie Ieder Talent Telt

1 - 111 Jaar

THEATER, FILM, DANS, MONTEREN, CREATIEF, ACTEREN, PODIUM, ZINGEN, MUZIEK MAKEN, SPELEN

Ben jij enthousiast over theater en heb jij altijd al op de planken willen staan? Dan ben je van harte welkom om mee te spelen in deze theaterproductie. 

We zoeken niet alleen acteurs maar ook mensen die graag teksten willen schrijven, muziek willen maken, willen dansen, films willen maken en monteren en iedereen die zijn creatieve talent wil inzetten voor een theaterproductie. 

Deze broedplaats wil graag dat iedereen mee kan doen. We hopen dat niets je tegenhoudt om mee te kunnen doen en zullen dan ook alles er aan doen om met je te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

We werken toe naar een evenement in november (2017) waar we het publiek zullen laten zien wat voor talenten we in huis hebben!

Annemiek van Hove

2017-02-07 14:13:23 We zijn begonnen! Er is een videoclip gemaakt, een spannende trailer en er zijn grappige 'foute scenes' bedacht en opgevoerd. We zijn op zoek naar hoe we kunnen genieten van theater en kunst en wat we willen laten zien bij het evenement. Voor nu hebben we veel mooie beelden en zie ik uit naar de volgende creatieve dag. Wil je hier bij zijn? Laat het me weten :)