Social Work & ITT

16 - 30 Jaar


In het eerste semester van het studiejaar 2018-2019 hebben we bij Ieder Talent Telt 90 eerstejaars studenten van de opleiding Social Work begeleid. In het tweede semester hebben we ervoor gekozen om 14 studenten van Social Work te begeleiden. Op deze manier kunnen we meer maatwerk leveren.


De stage heeft als doel om voor studenten verschillende werelden te ontsluiten. Op deze manier ontstaat een leeravontuur. Op bezoek bij KION, NEC Maatschappelijk, ROC Nijmegen, Radboud Universiteit, Talis en andere organisaties levert inzichten op vanuit verschillende hoeken. We organiseren op basis van nieuwsgierigheid van de student. Dat is leidend. Wat wil je ontdekken? Waar ben je nieuwsgierig naar? En ook: wat vinden wij namens ITT belangrijk dat de studenten meekrijgen in hun ontwikkeling als professional social worker?


Het leidt tot verrassende inzichten. Het bewegen in een netwerk vraagt wat anders van studenten dan het meelopen op een afdeling bij een organisatie. We hopen ook dat deze studenten in de toekomst ondernemend blijven en nieuwe verbindingen leggen in hun werk en in en tussen organisaties.

Media van broedplaats