Leeravontuur Telt Ieder Talent

Nader te bepalen

Het leeravontuur 2021 staat in het teken van inclusie: kan en mag iedereen volwaardig deelnemen aan onderwijs en de samenleving?

Gratis

Schets mee aan een nieuw ITT!

JongerenLab Van Berchenstraat 3b, Nijmegen

Een leuke brainstormavond over de toekomst van Ieder Talent Telt. Zin om mee te denken en doen? Kom naar het JongerenLab aan de Van Berchenstraat 3b.

Ieder Idee Telt | denktank voor jouw idee voor jongeren-events

JongerenLab Van Berchenstraat 3b, Nijmegen

Kom met jou ideeën voor activiteiten en events voor jongeren! Bij Ieder Idee Telt gaan we die ideeën en paar stappen verder brengen, en helpen jou daar geld voor aan te vragen bij het project Young Vibes. Je bent welkom op één van de twee creatieve sessies: op 23 september en 1 oktober. Kijk voor meer informatie over Young Vibes op https://iedertalenttelt.nl/youngvibes/.

We are one!

Albertinum Klooster Heyendaalseweg 121, Nijmegen, Gelderland

Denk jij vaak in hokjes?! Ontdek het op het event WE ARE ONE ! Kom naar dit event over hokjesdenken, vooroordelen en meedoen. Op 15 december in het Albertinumklooster in Nijmegen.

Gratis

Beweeg mee met ITT

Online n.v.t. (online event)

Ieder Talent Telt denkt na over de toekomst. In het event Beweeg mee met ITT, dat helaas online moet plaatsvinden, komen de communitybuilders en het bestuur van ITT bij elkaar om de lijnen voor de toekomst te bepalen.

Gratis