Nieuwsoverzicht

07-08-2019

Welkom bij Ieder Talent Telt

Ieder Talent Telt is een beweging door en van Studenten, leerlingen en actieve mensen uit het onderwijs en daarbuiten die zich samen inzet voor een zo positief en goed mogelijk leerklimaat in en om Nijmegen.

Met deze nieuwe site hopen we dat jullie net zo enthousiast worden als wij zelf zijn om samen nieuwe broedplaatsen en projecten te starten. 

Succesvolle projecten van afgelopen jaren zijn: 

En er staan alweer mooie nieuwe dingen op stapel, zo zijn we bijvoorbeeld de Bildungsacademie gestart met het ROC om samen te laten zien dat onderwijs meer is dan dan alleen lessen volgen maar het ook belangrijk is hoe je je als mens kan ontwikkelen. 

Op 4 oktober komt er een groot Nijmeegs leeravontuur met als thema werkstress en burnouts, waarin we met zijn allen de verschillende zaken die spelen rondom dit hot item gaan verkennen en kunnen kijken wat er mogelijk is om uitval en stress te voorkomen en op te lossen. 

Ook gaan we met elkaar aan de slag om scholen bewust te maken van het feit dat 15% van de basisschoolkinderen zonder ontbijt naar school moeten en wat dat betekend voor leren en ontwikkeling. 

Zo zijn er nog 100 andere issues, oplossingen, en innovatieplannen om samen te werken aan een mooie stad waar iedereen zich thuisvoelt en een optimale plek heeft om zich te ontwikkelen. 

Je kan ons altijd bereiken via info@iedertalenttelt.nl

Hendrik-Jan Derksen
programmaleider Ieder Talent Telt

Media van nieuwsitem

Geschreven door Team Ieder Talent Telt

Deel dit artikel: