Nieuwsoverzicht

23-03-2020

Welkom bij Ieder Talent Telt

Welkom bij Ieder Talent Telt

Ieder Talent Telt is een beweging door en van Studenten, leerlingen en actieve mensen uit het onderwijs en daarbuiten die zich samen inzet voor een zo positief en goed mogelijk leerklimaat in en om Nijmegen.

In 2020 gaan we ons focussen op twee inhoudelijke thema's:
1. Verrijkte leeromgeving en nieuwe arbeidskansen (leren buien de schoolmuren samen met studenten en leerlingen van verschillende niveaus en opleidingen)
2. Kinderrechten, daarbij ligt de focus op de rol voor aankomende en jonge professionasl. Daarbij geven we extra aandacht voor het urgente thema toenemende eenzaamheid bij kinderen en jongeren.

Ook gaan we met elkaar aan de slag om scholen bewust te maken van het feit dat 15% van de basisschoolkinderen zonder ontbijt naar school moeten en wat dat betekent voor leren en ontwikkeling. 

Zo zijn er nog 100 andere issues, oplossingen, en innovatieplannen om samen te werken aan een mooie stad waar iedereen zich thuisvoelt en een optimale plek heeft om zich te ontwikkelen. 

Wil je meer weten over onze broedplaatsen of wil je een keer aansluiten bij het overleg van de community builders, je bent  van harte welkom.

Je kan ons altijd bereiken via info@iedertalenttelt.nl

Hendrik-Jan Derksen
programmaleider Ieder Talent Telt

Media van nieuwsitem

Geschreven door Mirjam van Heiningen

Deel dit artikel: