Huib van der Wardt

Huib is community builder in de broedplaats Ontwikkelen leer- en lesmateriaal ICT-vaardigheden VO-RU en de broedplaats Film.

Sinds 2017 werkt Huib bij Ieder Talent Telt als community builder aan het verbeteren van ICT-vaardigheden van jongeren. Iets wat hij ook doet in zijn dagelijks werk als techniekdocent in het voortgezet onderwijs. Hij zit vol ideeën om jongeren nog meer met techniek en ICT aan de slag te laten gaan. “Ik ben begonnen bij Ieder Talent Telt omdat ik graag out-of-the-box denk.”

Concrete oplossingen

Huib: “Ik houd van concrete oplossingen en methodes ontwikkelen waar jongeren écht wat aan hebben. Niet alleen praten, maar ook doen. Mijn drijfveer is jongeren te helpen in hun ontwikkeling, iets wat ik ook in mijn werk in het voortgezet onderwijs doe.”

Samen kan er méér

“Een stip op de horizon voor mij is het aansluiten van zoveel mogelijk scholen op het leer- en lesmateriaal dat we hebben. Het zou zonde als elke school zelf het wiel probeert uit te vinden. Er is zoveel kennis al voorhanden, laten we dat met elkaar delen via Ieder Talent Telt.”

Waarvoor kun je bij Huib terecht?

• Kennisuitwisseling over het verbeteren van ICT-vaardigheden van leerlingen in het voortgezet onderwijs in Nijmegen
• Meer informatie over het leer- en lesmateriaal rondom ICT-vaardigheden