Malou Beursken

Verbinding is hét kernwoord voor Malou als Community Builder

Malou zet haar connecties binnen het onderwijs graag in om de kansen binnen de regio te benutten. “Er liggen veel mooie ontwikkelde projecten of processen binnen organisaties in Nijmegen, maar vaak weten we dit niet van elkaar. Als Community Builder probeer ik te bouwen aan meer samenwerking.” Malou doet dit momenteel door mensen te verbinden voor initiatieven van ITT zoals Professionalisering, PRUTSWERK, Hackaton en projecten rondom Oekraïne.

Onderwijsveteraan

Malou staat al sinds haar 15e voor de klas. Met diploma’s voor Onderwijsassistent, tweedegraads Engelsdocent en een master Pedagogiek op zak weet ze haar weg wel binnen het onderwijs. Ze vindt het vooral belangrijk dat jongeren een veilige omgeving hebben binnen het onderwijs, zeker als ze dat thuis minder hebben. Binnen deze veilige omgeving hoopt Malou dat ze steeds meer open staan voor nieuwe dingen leren. Ook is ze werkzaam bij het ROC bij het Talentlab; een plek waar studenten dingen kunnen leren die ze niet binnen hun opleiding leren. Doordat ze nog steeds voor de klas staat, kan ze haar praktijkervaring inzetten bij ITT.

Waar kun je bij Malou voor terecht?

• Voor verbinding: Binnen haar grote netwerk vindt ze het fijn om mensen aan elkaar te verbinden.
• Voor inspiratie: Malous creatieve brein bruist van de ideeën. Ze stelt graag vragen en gaat in gesprek over inspiratie en motivatie.
• Voor begrip: Malou heeft veel meegemaakt, waardoor ze empathisch is en anderen kan helpen middels een gesprek.

We hebben jou nodig bij ITT!.

Categorie:
Tags:
Meer over Malou:
Of ga naar het
Terug naar het