ITT Nijmegen onderwijsvernieuwingen header custom

Mirjam van Heiningen

Mirjam van Heiningen

Mirjam van Heiningen is officemanager en community builder bij ITT.

Mirjam is al jaren betrokken bij de netwerkorganisatie Ieder Talent Telt. Vanuit haar rol als community builder verbindt ze professionals, bestuurders en studenten met elkaar rondom dit thema's van Ieder Talent Telt.

Stimuleren van elkaar te leren

Mirjam wordt gedreven door mensen bij elkaar te brengen die elkaar normaal gesproken misschien niet tegenkomen en zo met elkaar ideeën kunnen uitwisselen. Ze is een echt verbinder en graag een omgeving waar mensen zich vrij voelen om te leren.

Laten zien waar je goed in bent

“Juist in deze coronatijd is het belangrijk dat mensen inspiratie op blijven doen en van elkaar leren. Ik ben er trots op dat mensen bij ITT kunnen laten zien waar ze goed in zijn, welke expertise ze hebben en die met anderen delen. Professionals en studenten durven zich bij ons kwetsbaar op te stellen en persoonlijke ervaringen met elkaar te delen.”

Creatief denken

“Resultaten liggen niet van tevoren vast, daardoor kunnen we creatief denken. Met studenten en professionals uit het bedrijfsleven en het onderwijs zijn we continu bezig met het zoeken naar mogelijkheden voor de doorontwikkeling van rijke leeromgevingen.”

Waarvoor kun je bij Mirjam terecht?

• Algemene informatie over Ieder Talent Telt
• Vragen over de website
• Vragen over leeravontuur of de broedplaats Rijke Leeromgevingen
• Vragen over samenwerking