Niekie Khaled-Kleintjes

Niekie is documentaire producent en zet haar skills in om jongeren te helpen met het maken van films.

Niekie zet zich sinds december 2020 in voor Ieder Talent Telt. Ze heeft gestudeerd aan de
filmacademie in Brussel en heeft al meerdere nationale en internationale documentaires
geproduceerd. Nu heeft ze een eigen bedrijf waarin ze focust op het coachen en begeleiden van filmtalent, het produceren van documentaires en het maken van korte video’s. Bij ITT begeleidt ze jongeren om hun eigen film te maken.

Films met jongeren

Film is een krachtig middel en Niekie ziet dit terug in de impact die het heeft op de deelnemers. Dus of je nu degene voor of achter de camera bent, de verhalen en gesprekken die op gang komen doen altijd iets met je. Door te reflecteren op jezelf, maar ook door je te verdiepen in een ander. Dat deze video’s vervolgens door een groter publiek worden bekeken zorgt voor een nog groter effect.

Medialab

Niekie heeft het Medialab gestart waar jongeren hun eigen persoonlijke film kunnen maken. Daarnaaast begeleidt ze jongeren met het maken van de YouTube serie Perfectly Honest. Dit is onderdeel van Nimma Talks, een platform voor en door jongeren waarin taboes worden doorbroken. Er zullen nog andere (video)formats worden ontwikkeld waar jongeren zelf mee aan de slag kunnen gaan.

Kort maar krachtig

''Kort samengevat, films als tool om anderen te inspireren en aan te moedigen. Hiermee deel ik de verhalen (en visie) van anderen én help ik anderen hun gaven en talenten in zichzelf te ontdekken''.

We hebben jou nodig bij ITT!.

Categorie:
Meer over Niekie:
Of ga naar het
Terug naar het