Timothy Stift

Timothy is de drijvende kracht achter de broedplaatsen Lab/werkplaatsen en Podcast bij Ieder Talent Telt. Als community builder is hij de link tussen jongeren, onderwijsinstellingen en professionals.

Het werk van Timothy bij Ieder Talent Telt ligt in het verlengde van zijn functie als docent: eerder werkte hij als docent Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde aan de Radboud Universiteit, nu bij Social Work aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. . “Ik denk dat er nog veel meer veel kansen zijn in de samenwerking tussen de Radboud Universiteit, de HAN en het ROC. Ik zie mezelf als een bruggenbouwer tussen organisaties.”

Samen met jongeren

“Ik haal ook veel energie uit de samenwerking met jongeren. Bij de broedplaats Podcast willen we aan de slag met thema’s die zij zelf belangrijk vinden. In de Labs en werkplaatsen zie je studenten groeien door de samenwerking met andere studenten en professionals. De ontwikkeling die jongeren daarin doormaken vind ik mooi om te zien.”

Op weg helpen

“Ik ben zelf ooit begonnen op het vmbo, werkte later op de universiteit en nu op de HAN. Op de weg daarnaartoe heb ik zelf veel steun gehad aan anderen. Volgens mij heeft iedereen het nodig dat er mensen langs je route staan om je te helpen. Daarom doe ik mee bij Ieder Talent Telt.”

Waarvoor kun je bij Timothy terecht?

- Ideeën, inspiratie of kennis uitwisselen over het opzetten van een podcast met en voor jongeren
- Een aanpak of samenwerking opzetten rondom onderwijsinstellingen in de wijk
- Kennisuitwisseling of een samenwerking opzetten rondom het thema Lab/werkplaatsen

We hebben jou nodig bij ITT!

Categorie:
Meer over Timothy:
Of ga naar het
Terug naar het