Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Leeravontuur Arnhem

Ga mee naar Arnhem!

Op dinsdag 8 november organiseert Ieder Talent Telt weer een leeravontuur. Na eerdere bezoeken aan Rotterdam, Enschede en ons eigen Nijmegen gaan we nu naar Arnhem.

In Arnhem maken we onder andere kennis met de bijzondere projecten van Presikhaaf University. Voor oprichters Nabil el Malki (alumnus bestuurskunde van de Radboud Universiteit) en Melvin Kolf (voormalig profvoetballer) is werken aan gelijke kansen voor alle jongeren zo alledaags als opstaan, ontbijten en je tanden poetsen. In het hart van Presikhaaf leiden ze op hun universiteit van het leven het toekomstige cement van de samenleving op. Samen met scholen in de wijk werken ze aan de brede ontwikkeling van kinderen en jongeren. Sport is daarbij hun weapon of choice om te werken aan saamhorigheid en een gezonde leefstijl. In de slipstream van dat alles poetsen ze het imago van de wijk op, zodat iedereen die daar woont met trots kan zeggen: this is Prikko!

Net zo nieuwsgierig als wij? Je bent van harte uitgenodigd om mee te gaan en een dag te beleven waar je gegarandeerd nog lang over napraat. Blokkeer dinsdag 8 november in je agenda en laat je gegevens achter op het aanmeldformulier.  Dan houden wij je verder op de hoogte. Deelname aan het leeravontuur is gratis. Heb je vragen, mail ons dan op info@iedertalenttelt.nl

Ken je mensen voor wie deze uitnodiging interessant is? Stuur ‘m door. Iedereen van jong tot oud is welkom om zich aan te melden en mee te gaan.

Praktische informatie

8 november 2022 @ 09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
Ieder Talent Telt
Arnhem