Borrel ITT

JongerenLab Van Berchenstraat 3b, Nijmegen, Nederland

Het nieuwe school- en academisch jaar is al weer even bezig. Ieder Talent Telt organiseert een borrel om dat te vieren.

Hackaton De Kunst van het Geluk

Technovium, ROC Nijmegen Heyendaalseweg 98, Nijmegen, Nederland

In de Broedplaats Persoonlijke en professionele ontwikkeling komen docenten en slb’ers van HAN, RU en ROC bij elkaar om ervaringen te delen en elkaar te inspireren rondom persoonlijke en professionele ontwikkeling. Denk aan studievaardigheden, competentie- en talentontwikkeling, maar ook studentwelzijn.

Leeravontuur Arnhem

Arnhem , Nederland

Op dinsdag 8 november organiseert Ieder Talent Telt een leeravontuur. In Arnhem gaan we aan de slag met kansengelijkheid, brede ontwikkeling van kinderen en jongeren en hoe dit alles de hele buurt kan verbeteren.

Je mag me alles vragen

Thiemeloods Leemptstraat 34, Nijmegen

In samenwerking met Nimma Talks organiseert Ieder Talent Telt op maandag 28 november een mooie avond over 'zingeving': Je mag me alles vragen.

PPO-bijeenkomst Autonomie

JongerenLab, Van Berchenstraat 3b, Nijmegen Van Berchenstraat 3b, Nijmegen, Nederland

In de broedplaats 'PPO' ontmoeten docenten en slb’ers van VO, HAN, RU en ROC elkaar om ervaringen te delen en elkaar te inspireren rondom persoonlijke en professionele ontwikkeling. Op 6 december is het thema 'autonomie'.

PPO-bijeenkomst Rol van de docent

JongerenLab, Van Berchenstraat 3b, Nijmegen Van Berchenstraat 3b, Nijmegen, Nederland

In de broedplaats 'PPO' ontmoeten docenten en slb’ers van VO, HAN, RU en ROC elkaar om ervaringen te delen en elkaar te inspireren rondom persoonlijke en professionele ontwikkeling. Op 24 januari is het thema 'de rol van de docent'.

Nieuwjaarsborrel 2023

Sancta Mariakapel Bredestraat 174, Nijmegen, Nederland

Kom naar de gezellige Nieuwjaarsborrel van Ieder Talent Telt, op woensdag 25 januari 2023. Vanaf 17.00 uur ben je welkom in de Sancta Mariakapel, Bredestraat 168 Nijmegen.

Gratis

Kansen voor Nijmegen

JongerenLab Van Berchenstraat 3b, Nijmegen, Nederland

Op 26 januari organiseert Ieder Talent Telt de vervolgbijeenkomst Kansen voor Nijmegen. Vanuit ideeën die afgelopen tijd zijn ontstaan verkennen we de mogelijkheden om onderzoek, onderwijs en projecten rond kansengelijkheid meer aan elkaar te verbinden.

Gratis

Versterk je netwerk – studenten MBO op bezoek bij ITT

JongerenLab, Van Berchenstraat 3b, Nijmegen Van Berchenstraat 3b, Nijmegen, Nederland

Op dinsdag 14 maart 2023 ontmoeten wij als ITT enthousiaste tweedejaars studenten van ROC Nijmegen in het kader van Versterk je Netwerk.  Zij gaan met ons in gesprek om te […]