young vibes magazine ieder talent telt

Young Vibes Magazine

Young Vibes magazine: terugblik op een succesvol project

In augustus hebben we met Ieder Talent Telt het Young Vibes Magazine gelanceerd. Een eenmalige uitgave waarin we terugkijken op het succesvolle project Young Vibes, dat we in 2021 en 2022 hebben uitgevoerd, in opdracht van de gemeente Nijmegen.

Het project is alweer even geleden. Maar als inspiratie zijn de Young Vibes-activiteiten nog springlevend, en de lessen die we geleerd hebben zijn blijvend waardevol. In het project heeft Ieder Talent Telt jongeren ondersteund om hun eigen activiteiten te organiseren, zodat ze elkaar weer zouden gaan ontmoeten na de coronatijd. De doelgroep bestond voornamelijk uit jongeren en jongvolwassenen van 12 tot 28 jaar oud.

In het magazine lees je alles over het project. Natuurlijk komt projectleider Marieke Hulsbos aan het woord. We duiken in vier best practices: Nimma Talks, Music Moves, de Harry Potter Experience en de Dungeons & Dragons Spelavonden. We delen ook lessen en aanbevelingen voor onszelf en anderen. Zoals bij elk project is er voor de toekomst ruimte voor verbetering, maar al met al kijken we terug op succesvol project.

Als Ieder Talent Telt blijven we volop bezig voor en met jongeren, samen met al onze partners in onderwijs, welzijn, cultuur, bedrijfsleven en meer!

Meer weten over het magazine?

Voor het magazine schreef Tim Arets de teksten, Inge Spoelstra maakte prachtige illustraties en Merel van Bommel verzorgde de lay-out.

Wil je het Magazine ontvangen? Als je een of meer papieren exemplaren van het Magazine wil ontvangen, of juist een digitale versie wil, stuur dan een bericht aan Marcel Blom via info@iedertalenttelt.nl