Mirte Roelvink - Holtslag Community Builder Ieder Talent Telt nieuws

Mirte Roelvink-Holtslag – nieuwe community builder

Mirte is onze nieuwe community builder: “Vanaf dit schooljaar mag ik mij inzetten voor Ieder Talent Telt. Waar ik heel blij mee ben en veel zin in heb! Al vanaf mijn jeugd ben ik zelf als talent actief geweest op het voetbalveld en in de sportwereld. Dit talent kon ik inzetten om professioneel voetbalster te zijn zowel in binnen- als buitenland. De ervaringen die ik in die jaren heb opgedaan, neem ik nog altijd met me mee en hebben mij positief gevormd als mens.

Mij inzetten voor talenten in de dop, het versterken wat al in essentie aanwezig is of faciliteren wat kan bijdragen aan verdere ontwikkeling, zijn dingen waar ik naar uitkijk. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Als leefstijlcoach zet ik mij ook in voor de persoonlijke ontwikkeling van studenten (en cliënten) en het samen ontdekken van je talenten en kwaliteiten. Ook van het ITT-thema kansengelijkheid gaat mijn hart sneller kloppen van ‘inclusie, diversiteit en gelijkheid’. Op dit moment maak ik mij hier hard voor binnen ROC Nijmegen en de school van mijn kids. En daarbij draag ik die waarden dagelijks uit. Door onder andere het contact wat ik aanga met iedereen als gelijke en door getrouwd te zijn met Rosa.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur, in beweging of op avontuur, alleen en samen. Ook ontwikkel ik mijzelf op persoonlijk vlak, door onder andere dagelijks te mediteren en mezelf te zien als student van het leven. Fijn elkaar te ontmoeten!”