Ariela van de Linde Ieder Talent Telt

Ariëla van de Linde

Ariëla gaat Ieder Talent Telt ondersteunen als communicatieadviseur en eventmanager. Zo gaat ze bijvoorbeeld betrokken zijn in de organisatie van evenementen zoals Je Mag Me Alles Vragen en Night of The Nerds. Ook kan ze al een tipje van de sluier geven dat er binnenkort een super tof evenement rondom de dag van de leraar.

Ariëla is freelancer in de culturele sector. Zo werkt ze bijvoorbeeld als communicatie coördinator bij het InScience filmfestival en als project coördinator bij Club Goud. Dit is een organisatie die de eenzaamheid van ouderen probeert te verminderen en ze meer te betrekken bij activiteiten in de culturele sector. 

“Mijn visie is de kunst om te zien wat voor andere onzichtbaar is”

Leukste van haar werk? “Geen een dag is hetzelfde, omdat ik voor zoveel verschillende projecten werk. Ik word er heel blij van om elke dag met andere dingen bezig te zijn. Ik word enthousiast van een agenda vol verschillende kleurtjes, die aangeven dat ik allemaal verschillende dingen ga doen tijdens één week.” Ariëla heeft nog 2 ambities. Als eerste wil ze graag in het bestuur zitten van een organisatie. Dat zou ze graag binnen nu en 1 jaar willen bereiken. Ook heeft ze een ambitie voor op langere termijn; dat ze binnen 10 jaar artistiek directeur wil zijn van een organisatie. Maar voor nu gaat ze ITT helpen om beter zichtbaar te zijn en toffe evenementen te organiseren.