Esmée Mooren: onze nieuwe communicatiemedewerker

Een leuk feitje over jou?

Ik heb een mega goede biologische klok. Ik kan bijna altijd, op maximaal een kwartier tot 5 minuten nauwkeurig de tijd raden. Het is heel vaak handig en zorgt er ook voor dat ik goed  ben in time management omdat ik goed aanvoel hoeveel tijd er voorbij gaat.

 

Hoe ben je bij ITT terecht gekomen?

Voor mijn bachelor communicatiewetenschap moest ik stage lopen. Marijke Kok, een van de community builders, werkt bij communicatiewetenschap. Haar heb ik toen gemaild met de vraag of ze bij Ieder Talent Telt een stagiaire konden gebruiken. Dat was zo en vervolgens had ik een superleuke tijd!

Al snel kwam me ter ore dat er vanuit de gemeente een functie kwam als student-communicatiemedewerker bij ITT. Daar heb ik op gesolliciteerd en daardoor werk ik dit jaar bij ITT!

 

Maar wat doe je eigenlijk precies?

Ik werk als student communicatiemedewerker vooral samen met de twee stagiaires van ROC Marketing & Communicatie. We werken samen voornamelijk aan de sociale media van ITT.

 

Wat maakt je werk nou zo leuk?

Als eerste mijn ontzettend leuke collega’s waar ik naast werk ook over van allerlei andere dingen kan kletsen. Dit zorgt voor veel plezier in mijn werk en voel ik me erg welkom. Daarnaast is mijn werk erg afwisselend, omdat ik vaak aan verschillende projecten (tegelijk)

werk.

 

Wat is het meest waardevolle dat je meeneemt?

Dat puur en alleen marketing en communicatie doen best wel saai voor mij voelt. Het is voor mij inspirerender als ik aan meerdere aspecten van een project kan werken. Om de  communicatie te doen als onderdeel daarvan vind ik zeker leuk!