Mooie events na de zomervakantie!

Het is zomervakantie. De onderwijswereld ligt even op z’n gat…! Nou ja: het is vooral eventjes op adem komen om direct daarna, ruim vóórdat de studenten en leerlingen weer beginnen, vol energie aan de slag te gaan met het nieuwe school- en studiejaar.

Voor Ieder Talent Telt geldt hetzelfde. Vóór de zomervakantie zijn al diverse bijeenkomsten en events voorbereid. Hier lichten we alvast wat tipjes van de sluiers op. Houd deze site en onze socials in de gaten om up-to-date te blijven!

Tijdens de introductie van de Radboud Universiteit en de HAN kan je ons tegenkomen op de introductiemarkten op 22 en 25 augustus.

Op 13 september is de Bestuurlijke Broedplaats, waarin de bestuurders van Ieder Talent Telt samen werken en leren aan de toekomst.

Voor de broedplaatsen Professionele en persoonlijke ontwikkeling en Kansengelijkheid zijn in het najaar diverse bijeenkomsten gepland. Daarover hoor je later meer.

Op 10 oktober organiseren we samen met Tech@doptie, TalentLab en ROC Nijmegen de Hackaton De Kunst van het geluk. Hoe blijf je in deze hectische tijd in balans en zorg je voor geluksmomenten? En welke rol kan technologie hierbij spelen?

Er komt ook weer een Leeravontuur aan: we gaan naar Arnhem op dinsdag 8 november. In de wijk Presikhaaf leren we hoe ze daar werken aan kansengelijkheid, brede ontwikkeling van kinderen en jongeren en hoe dit alles de hele buurt kan verbeteren.

Een ruime week later, op 17 november, is er weer een ongetwijfeld boeiende uitwisseling tussen de community builders en bestuurders van Ieder Talent Telt.

De mediabroedplaats Nimma Talks loopt lekker! Op 29 november wordt er een event georganiseerd samen met de broedplaats Zingeving. Het programma begint er nu al mooi uit te zien!

Heb je vragen en/of ideeën bij deze events? Stel ze via info@iedertalenttelt.nl